Post/spam your blog

This article is a bit different than the rest. I like to discover new blogs and that’s why I created this blogpost.

Leave the link of your blog with an explanation of what it is about. You can also leave all your social media here so other people can also follow you there.

Here are my social media: Instagram , Facebook , Bloglovin

postblog

Love,

YvankaΒ Untitled 4

11 thoughts on “Post/spam your blog

  1. Hoi, wat lief dat we op jouw pagina mogen spammen πŸ™‚

    Ik ben Mariska en sinds kort begonnen met mijn blog Matte & Shimmer! Hier schrijf ik over mijn ontdekkingen, tips en mening over health & beauty. Ook zal ik af en toe wat gaan bakken en dat delen. Ik vind het super als een kijkje wilt nemen! En omdat het zo nieuw voor me is vind ik het ook super lief als je mij wil liken of volgen!

    Dankjewel en liefs!

    http://www.matteandshimmer.nl
    https://www.bloglovin.com/blogs/matte-shimmer-14579031
    https://www.facebook.com/Matte-Shimmer-541469942691002/

    Like

  2. Wat leuk dat we de kans krijgen om te spammen! Ik ben Mylou, 19 jaar en ik blog op theblognextdoor. Dit is mijn lifestyle-achtige blog waar ik schrijf over alles wat mij interesseert. Dit kan uiteenlopen van beauty tot sport en van eten tot fashion. Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje kwam nemen!

    Liefs, Mylou
    http://theblognextdoor.nl

    Like

  3. Ik ben Amy! 21 jaar en loop stage in het buitenland πŸ™‚ Ik ben heel enthousiast over mooie foto’s, mode en reizen! Ik schrijf met veel plezier, korte, vlotte blogpost πŸ™‚ Mijn blog is persoonlijk dus weinig reviews maar veel dingen die mij aanspreken!

    Like

Leave a comment